Въпреки че е един от най-известните хора в света, се

...
Въпреки че е един от най-известните хора в света, се
Коментари Харесай

Принц Уилям използва различно име в университета, за да му помогне да живее „нормален“ живот

Въпреки че е един от най-известните хора в света, се оповестява, че принц Уилям просто е желал да живее „ естествен “ живот, до момента в който е е бил студент в университета Сейнт Андрюс - толкоз доста, че е стигнал до такава степен, че да употребява друго име по време на следването си.

Въпреки че се записа с името Уилям Уелс, той избра да премине към нещо доста по-инкогнито по време на образованието си и може даже да е било употребявано от Кейт, която беше състудентка, с която в началото се сприятели, преди нещата по-късно стана сантиментален.

Прозвището на младия крал може да не е било задоволително, с цел да скрие същинската му идентичност, защото той към този момент е бил подложен на бясно внимание от страна на обществеността и пресата като младеж.

Името, което Уилям избра да носи - съгласно шотландското слънце - беше много постоянно срещано и очевидно не беше кралско: Стив. Вестникът оповестява, че изборът на псевдонима е неговият метод да има „ относително обикновено прекарване “ като студент и че се надява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР