Въпреки че думата любов е преживяване, което може да се

...
Въпреки че думата любов е преживяване, което може да се
Коментари Харесай

6 зодии, за които януари ще бъде изпълнен с любов

Въпреки че думата обич е прекарване, което може да се случи когато и да е и на всяко място, някои интервали от годината са по-благоприятни от други за нови любовни запознанства и сантиментални връзки.Трудно е да си представим една изцяло безупречна връзка, която, един път почнала, не би имала никакви неприятни епизоди. Разбира се, това също е допустимо, само че е огромно изключение.

Какво включва понятието „ съвършена двойка “?
Става дума за любовни двойки, с астрологична предразположеност един към различен. На тях просто им предопределено да бъдат дружно. Събрали се един път, те освен намират общи ползи, само че и съумяват да се грижат по необикновен метод един за различен, както и да срещат в упор дружно всички неволи на ориста!

Неслучайно обичта е част от съвсем всяко едно благопожелание. Това магично възприятие ни кара да се издигаме над злободневието и да мечтаем. В идващите редове ще ви споделим кои ще са щастливците, които ще се носят на крилете на тази страст още през първия месец на новата година. А ето ги и тях:

 infomax-logo-50-15-HW

6 зодии, за които януари ще бъде изпълнен с обич

1.Водолей

 обич 6 зодии, за които януари ще бъде изпълнен с обич

2024 година ще донесе на водолеите неповторима обич. Вселената ще ви свърже със сродна душа. Романтичният сътрудник ще одобри вашата характерност и ще ви поддържа във всичките ви инициативи. През януари се концентрирайте върху това да бъдете себе си и се потопете в неразучените води на същинската любов. Кажете „ да “ на инцидентни благоприятни условия и вярвайте в себе си.

2.Везни

 обич 6 зодии, за които януари ще бъде изпълнен с обич

Везните ще посетят някое закътано кътче в страната със своята половинка и ще имат опция да се радват на компанията на скъпия си човек. Това надали ще е случайност – бързо ще схванат, че там им следва един специфичен миг. В тази тиха и спокойна атмосфера, те ще открият ново пространство за другарство и съгласие. Емоциите ще потекат свободно и мощно, като напояват сърцата им със наслада и наслада. Тяхната обич сред тях ще се укрепи още повече, а ярък същински усмивки ще осветят лицата им.

3.Скорпион

 обич 6 зодии, за които януари ще бъде изпълнен с обич

Скъпи скорпиони, бъдете подготвени да се радвате на положителни връзки с колегата ви. Вашите взаимоотношения ще се развиват и ще укрепват. Ще споделяте интимността с близкия си човек, а пък в случай че планирате да имате бебе – този месец е подобаващият миг за забременяване. Семейството ще ви поддържа и ще се насладите на хубави моменти с вашите близки и скъпи на сърцето ви хора.

За фамилните представители на зодията можем да кажем, че някои недоразумения с децата могат да помрачат другояче съвършения ви месец. Необвързаните ще си прекарват добре с представители на другия пол, само че тази връзка няма да бъде непрекъсната. Влюбените пък ще би трябвало да изчакат известно време, в случай че желаят да сключат брак, защото някои спънки могат да забавят тези им проекти. Любов ще ви озари през първия месец от годината.

4.Лъв

 Лъв-хороскоп за месец ноември 2023 6 зодии, за които януари ще бъде изпълнен с обич

 

Пригответе се да се насладите на топлия искра на вашата обич. Звездите са се подредили, с цел да ви дадат сродна душа, която е привлечена от магнетичната сила. Ще се допълвате взаимно и ще създадете идеалната двойка. Съсредоточете се върху обичта към себе си и оставете интуицията си да ви води до човек, който ще види същинската ви същина. Припомняйте си своята стойност и любовта, която заслужавате всекидневно.

5.Дева

 дева-хороскоп за октомври 2023 6 зодии, за които януари ще бъде изпълнен с обич

Деви, в първите дни на новата година звездите ще ви поддържат във връзка с вашата обич. Огненият Марс влиза във вашия 5-и дом на любовта и удоволствията за първи път от съвсем две години. Това ще ви донесе цикъл на нараснал фокус върху любовта и секса, както и нараснала дарба да постигнете каквото желаете.

За обвързаните представители на зодията е добре да се възползват от тази невероятна сила. Необвързаните може да бъдат сюрпризирани от флиртове.

6.Телец

 обич 6 зодии, за които януари ще бъде изпълнен с обич

Управляван от Венера, планетата на всякаква обич, Телецът води листата на късметлиите в любовта – техният триумф в персоналния живот се прави оценка на 95 %.

Представителите на този знак имат какво да предложат на своите сътрудници. Умеят да готвят, гушкат и даже да избират страхотни филми. Родените под този знак съвсем в никакъв случай не са сами, само че имат потребност от постоянен сътрудник. Те в действителност обичат дълготрайните връзки, защото са родени под доста спокоен и толерантен знак, тъй че няма да се нервират от дребните странности на колегата си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР