Въпреки че доста хора са предпочели да слеят празничните дни

...
Въпреки че доста хора са предпочели да слеят празничните дни
Коментари Харесай

Черен Великден! Двама Загинаха, 68 Са Ранени По Пътищата

Въпреки че много хора са предпочели да слеят празничните дни до Гергьовден на 6 май, през днешния ден към този момент се регистрира съществено натоварване на пътния трафик. На автомагистрала " Хемус " в региона на тунел " Витиня " колоната от коли е към 2 км, оповестиха от ОДМВР - София. С цел облекчение на трафика екипи на ОДМВР следено пропущат колите през тунела и по остарелия път за София.

От 14:00 до 20:00 часа още веднъж ще бъде годна и възбраната за придвижване на тежкотоварните коли над 12 тона по основните пътища и автомагистралите, като през първия от почивните дни са глобени двама водачи за нарушаването ѝ.

" Съвместно с АПИ има основана краткотрайна организация на придвижването по автомагистралите. Призовавам всички водачи да съблюдават рестриктивните мерки и разпоредбите, както и да извършват разпорежданията на контролните органи. Имаме установени случаи на водачи, които нарушават възбраната за придвижване в спешната лента. Те са към 10 “, акцентира основен контрольор Георгиев и напомни, че санкцията за това нарушаване е 1000 лева,а шофьорската брошура се лишава за 3 месеца.

Най-голямо натоварване се чака на входно-изходните артерии на София и другите огромни градове, както и на автомагистралите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР