Въпреки че доскоро Софи Търнър се кълнеше, че е намерила

...
Въпреки че доскоро Софи Търнър се кълнеше, че е намерила
Коментари Харесай

Идва ли наистина краят за Джо Джонас и Софи Търнър

Въпреки че до неотдавна Софи Търнър се кълнеше, че е намерила мъжа на живота си в лицето на Джо Джонас и, че има предпочитание да остане вечно с него, с днешна дата се оказва, че може би радикално е трансформирала мнението си.
 Джо Джонас, Софи Търнър и какви са били терзанията на музканта, когато е предложил брак
Въпросът, който Джо Джонас се е страхувал са зададе

Оказва се, напълно неоснователно

Множество източници оповестиха преди ден на TMZ, че 34-годишният музикант е на път да подаде молба за бракоразвод с 27-годишната актриса. И че даже хора от екипа му се към този момент са се срещнали с бракоразводни юристи от региона на Лос Анджелис.

Според вътрешните източници двойката, която има две дребни деца, изпитва " съществени проблеми " във връзката си от най-малко шест месеца насам. Твърди се, че през последните три от тях Джонас се е грижил за децата " съвсем от самото начало " - даже до момента в който е обикалял страната за турне с братята си Ник и Кевин Джонас за общия им музикален план Jonas Brothers.

Актрисата, известна от поредицата Game of Thrones, наподобява не е участвала на концертите на половинката си. А самият а Джо е бил видян без годежния си пръстен в Далас, Минеаполис, както и на още спирки от турнето.

Освен това през предишния месец двойката продаде имението си в Маями - единствено година след закупуването му, прецизират от Page Six.

Софи и Джо се сгоди през 2017 година, а три години по-късно посрещнаха първото си дете, Уила.  бе много дискретна по време на бременността си и описа за детето си обществено пред английския Vogue чак през май, 2022 година
 Софи Търнър, Джо Джонас и за какво актрисата желае да се върне във Англия
Софи Търнър и огромното й самопризнание

Къде актрисата желае да гледа децата си

Същия месец Търнър разкри, че е бременна с второто си дете, като сподели пред списание Elle: " Толкова сме разчувствани, че ще разтеглим фамилията. Това е най-хубавата благословия в живота. "

Втората щерка в фамилията, чието име Търнър и Джо към момента не са разкрили, с ражда през юли 2022 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР