Въпреки че до премиерната дата на Бързи и яростни 10“

...
Въпреки че до премиерната дата на Бързи и яростни 10“
Коментари Харесай

Не е за вярване! Бързи и яростни 10 с бюджет 340 млн. дола...

Въпреки че до премиерната дата на „ Бързи и гневни 10 “ - 19 май 2023 година - остава още половин година, от Universal имат огромни очаквания, че ориста на кино лентата ще означи великански касови резултати, защото утвърдиха еластичен бюджет, който ще влее във кино лентата цели 340 млн. $.

Според The Wrap, студиото е нараснало разходната мощност на последната част от франчайза " Бързи и гневни ", като е добавило 40 млн. $ към първичния предел от 300 млн. $. Със звездния лист, който може да се похвали с нови имена като Джейсън Момоа, Бри Ларсън и Рита Морено, и с отбелязването на завръщането на франчайза след двегодишно спиране, е явно, че Universal изцяло има вяра в потребността на публиката от бърза скорост и идната история в забързания свят на екипа на " Бързи и гневни ".

За дългия интервал на битие на поредицата, франчайзът е събрал 6,6 милиарда $ от продажби в международния бокс офис. Ясно е, че Universal чака да усили още повече залога с „ Fast X “.

И по този начин, какво влиза в бюджета на кино лентата и го прави със 140 млн. $ по-скъп от последния филм от сагата? Ами, когато имаш голямо семейство - е - актьорски състав, цялостен с някои от най-големите имена в Холивуд, би трябвало да издадеш и големи чекове. Актьорите, измежду които Вин Дизел, желаеха нарастване на заплатите, а с многочислените поддържащи артисти сме сигурни, че продукцията ще отдели повече, с цел да бъдат всички на борда удовлетворени.

Към това се прибавя и фактът, че всички планове във филмовата промишленост са изправени пред по-високи разноски заради новите правила за сигурност, произлизащи от пандемията от COVID-19. От рутинните проби до нарасналите цени на стоките (нещо, което всички ние усещаме в портфейлите си), сцените и снимачните площадки на Холивуд не са лишени от своите проблеми, свързани с инфлацията въз основата на Коронавирус. Въпреки трудностите, нещата се движат много безпрепятствено за продукцията.

Филмът по сюжет на Джъстин Лин и Дан Мазо попадна в режисьорските ръце на Луис Летерие, откакто дългогодишният режисьор на поредицата Лин, който стои зад " Бързи и гневни: Токио дрифт ", " Бързи и гневни ", " Бързи и гневни 6 " и " Бързи и гневни 9 “ ", се отдръпна от поста в самото начало на фотосите.

Не се знае доста към сюжета на десетия филм, само че знаем, че той е разгласен за последната история във франчайза. Семейството ще се завърне по-силно от всеки път и ще се изправи против нов зложелател - този на героя на Джейсън Момоа, Данте.

Знаем също, че невероятната Рита Морено, която се приготвя за още една звездна комедия в " 80 for Brady ", ще взе участие в ролята на Абуела Торето - бабата на Дом, Якоб и Миа. А също така към актьорския състав се причисляват Бри Ларсън, Даниела Мелхиор и Алън Ричсън с към момента необявени функции. Същевременно в " Бързи и гневни 10 " ще забележим познатите лица освен на Дизел, само че и на дългогодишните любимци на франчайза, измежду които Джейсън Стейтъм, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Чарлийз Терон и Карди Би. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР