Въпреки че до последно държеше на своето и отказваше смяна

...
Въпреки че до последно държеше на своето и отказваше смяна
Коментари Харесай

Нефтохимик с жест в името на волейбола

Въпреки че до последно държеше на своето и отхвърляше промяна на мачовете от финалната фаза против ЦСКА , управлението на Нефтохимик 2010 (Бургас) се пречупи. Всичко обаче е в името на волейбола, разясняват от клуба. Драмата сред двата тима започва още преди първия мач от финалите, когато се стартира огромната промяна на дати. И до момента в който и двата тима не отстъпваха, най-сетне съумяха да се спогодят. След като първите две срещи се изиграха на 12 и 13 април в Бургас, идващите мачове трябваше да бъдат на 19 и 20 април, само че поради ангажираността на зала " Христо Ботев " срещите бяха анулирани за 23 и 24 април. Ето какво разясниха от управлението на Нефтохимик 2010 пред BGvolleyball.com по наболялата тематика:

" Да, в последна сметка всичко е името на волейбола. Стигнахме до консенсус да играем на 23, 24 и 25 април. Имаме две момчета - Димо Димов и Георги Петров, които имат лагер с националния тим. Нямаше да можем да разчитаме на тях от 26-и април. Затова взехме това решение. Зала " Христо Ботев " е съвършен вид за край. Съоръжението е хубаво, само че има единствено един проблем. Там е добре да се играе вечер, тъй като заран и на обед свети извънредно доста. Поради тази причина имахме проблеми с националния тим и се преместихме в " Арена Армеец ". Иначе по отношение на финала всичко е финализирано.

Както за ЦСКА, по този начин и за нас ще бъде извънредно тежко с пътуванията, в случай че се стигне до пети мач в серията. Всички ще бъдем изтощени, само че това беше най-разумното решение. Все отново това е мач от финалната серия, а не дуел от постоянния сезон, който можем да пренебрегнем с лека ръка. ", разяснява пред BGvolleyball.com спортният шеф на Нефтохимик 2010 Теодор Салпаров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР