Въпреки, че днес ценностната система на подрастващите е спорна и

...
Въпреки, че днес ценностната система на подрастващите е спорна и
Коментари Харесай

Добрата новина: Награждават варненска ученичка за добро дело

Въпреки, че през днешния ден ценностната система на подрастващите е противоречива и не рядко предизвика и постанова съпоставения, за петокласничката Ванеса Ангелова от ОУ " Стоян Михайловски ", гр. Варна да си почтен, честен и виновен към постъпките си е елементарно и носи задоволство и наслада. 
Преди няколко дни ученичката намира портмоне със забележителна сума пари, което без съмнения предава в магазина, от където по-късно притежателят получава изгубеното. За своята постъпка, която е образец за всички останали, Ванеса е наградена от Педагогическия съвет на учебното заведение с премия - часовник, грамота и първокласно издание на книга, които ще и бъдат връчени публично на Коледното празненство.

Постъпката на Ванеса подари на нейните родители усмивка и сълзи от благополучие, а на учителите й - вяра за бъдещето на България.

"Благодарим ти, Ванеса! Ние се гордеем с теб и с всички възпитаници от ОУ " Стоян Михайловски ", които биха последвали твоя образец! ", декларират от учебното заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР