Въпреки че бяха короновани победители в тазгодишния Strictly Come Dancing,

...
Въпреки че бяха короновани победители в тазгодишния Strictly Come Dancing,
Коментари Харесай

Джеймс Джордан нарича BBC Strictly Come Dancing showdance на Ели Лийч и Вито Копола „ужасен“

Въпреки че бяха короновани спечелили в тазгодишния Strictly Come Dancing, последният танц на Ели Лийч и Вито Копола беше подложен под лупа от съдиите след опустошителна неточност към края.

Откровеният някогашен професионален танцьор Джеймс Джордан, който също стигна до финала на танцовото шоу на BBC, към този момент сподели думата си.

Ели и Coronation Street от нейният танцов сътрудник Вито опита самоуверено покачване като част от техния шоуданс, където Ели трябваше да стои на раменете на Вито. Но сложният ход се оказа прекомерно тежък за двойката, с цел да го извърши, до точката, в която Джеймс сподели, че се опасява, че Вито ще я изостави. И в този момент професионалният бален танцьор, 45, не сдържа същинските си усеща от „ разочароващото “ показване.

Говорейки в последната си колона за Hello! тази серия Strictly, Джеймс сподели: „ Сърцето ми беше в устата ми, тъй като почтено казано мислех, че той ще я изпусне. Искам да кажа, по какъв начин го избави, почтена игра за него. Беше малко извънредно в действителност най-после. “

Джеймс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР