Въпреки че беше коментирано, че ние сме спрели строителство на

...
Въпреки че беше коментирано, че ние сме спрели строителство на
Коментари Харесай

Иван Шишков: Проверките на състоянието на магистралите не са били политическа атракция от моя страна

" Въпреки че беше коментирано, че ние сме спрели строителство на всички автомагистрали, ние на процедура отпушихме още веднъж строителството на автомагистралите в България ", сподели някогашният районен министър арх. Иван Шишков пред.

По думите му не по виновност на служебния кабинет те са били спрени, а заради неналичието на процедури и подробни строителни проекти. 

Той разяснява и решението на настоящия районен министър да смени шефа на АПИ поради публични поръчки за 4,7 милиарда лв..

" Буквата на закона по отношение на началото на процедурата и по отношение на цялата процедура е спазена ", сподели още Шишков.

" Това, което съм желал от АПИ в месеците обратно, е оптимално бързо да създадат поръчките, с цел да може пътищата в идващите години да бъдат поддържани вярно ", добави той. 

" Ние успяхме да оставим в завещание и разбор на положението на пътищата. Всички тези инспекции на положението на автомагистралите не са били въпрос на политическа атракция от моя страна ", разяснява още той.

По думите му задачата е била да се направи разбор на положението на пътищата, с цел да може настоящето държавно управление да знае на кои магистрати какви поправки би трябвало да се създадат. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР