Въпреки че Бен Афлек е щастливо женен за голямата си

...
Въпреки че Бен Афлек е щастливо женен за голямата си
Коментари Харесай

Бен Афлек и Дженифър Гарнър с поредна обща поява

Въпреки че Бен Афлек е щастливо женен за огромната си обич Дженифър Лопес, наподобява няма желание да спре да поддържа връзки с някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър. Двамата са разведени от към този момент пет години, само че понякога могат да бъдат засечени едновременно на едно и също място. И за това си имат положително опрощение

Бившите съпрузи имат две деца - 17-годишната Вайълет и 11-годишният Самюел. А преди дни баскетболен мач на сина им стана мотив за следващата им среща. На спортното събитие участва и щерка им и четиримата изглеждаха като едно щастливо семейство.

Че са щастливи - щастливи са. Но фактът, че към този момент от дълго време не са семейство не им пречи да прекарват пълноценно време дружно.

След като мачът завърши, Гарнър остави двете им деца с татко им, с цел да си поприказват и да се позабавляват още малко дружно. А тази поредна среща сред някогашните съпрузи е и следващото доказателство, че са оставили всичко неприятно в предишното и в този момент имат страхотни връзки.

Според източник, представен от Daily Mail, за Бен Афлек и Дженифър Гарнър " драмата от предишното " и " страстите " от техния " бракоразвод " са " от дълго време отминали ". По думите му, самата Дженифър Лопес е тази, която е помогнала доста, с цел да намерят някогашните съпрузи още веднъж път един към различен. Затова очевидно сходни срещи не могат да провокират ревност у нея.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР