Въпреки че бе сигурна в победата, Елена финишира на второ

...
Въпреки че бе сигурна в победата, Елена финишира на второ
Коментари Харесай

Елена плаче за първи път в Ергенът: Прибирам се сама

Въпреки че бе сигурна в успеха, Елена финишира на второ място във финала на „ Ергенът “, откакто Евгени Генчев избра да предложи брак на Валерия. „ През миналите три месеца си казахме толкоз доста неща – имам възприятието, че се допрях единствено до дребна част от необятната ти дълбочина. Изумен съм от интелекта ти, от спокойствието и зрелостта ти, от богатата ти персона. Всичко, което казваш и правиш, излъчва класа. Най-много от всичко обаче се привързах към положителното ти сърце, към човещината и добротата ти. Всичко, което си направила за твоите близки, е извънземно. Искам да знаеш, че всяка моя среща с теб беше по-необикновена от предходната.
                             

Всеки наш диалог беше съвършеното преживяване – с теб в никакъв случай не ми беше скучно! Ти завоюва моето сърце, завоюва и сърцата на околните ми! Елена, пристигнах тук, с цел да се влюбя, и това в действителност се случи! “, стартира прочувствената си тирада Генчев, с която провокира сълзи от благополучие в очите на Елена. След това обаче виртуозът призна, че сърцето му принадлежи на друга: „ Елена, желая да знаеш, че ти си съвършената жена, просто не съм сигурен дали си съвършената жена за мен. Ти в действителност, в действителност, в действителност си невероятна жена, само че аз би трябвало да последвам сърцето си и съм сигурен, че ме разбираш “.

„ Така би трябвало, Евгени! Благодаря ти, че ми сподели какво е да обичаш по този начин, както не съм си и представяла! Ти ми сподели, че това, за което съм мечтала, в действителност има и материално физическо изражение – и аз ще го последвам и ще го диря. Благодаря ти за това премеждие! Радвам се, че си разкрил любовта! Знам, че ще направя някого доста щастлива – не се и колебая в това. Попътен вятър! “, бяха последните думи на редакторката, преди да се раздели с Евгени вечно.  

Елена не скри разочарованието си от финалния избор на Евгени и за пръв път не сдържа сълзите си: „ Ще се прибера сама, само че ще знам, че съм пробвала и съм намерила любовта, нищо, че не е споделена. Много повече се веселя, че стигнах до тук по този метод, с разрушено сърце, в сравнение с да си потегли, стояла в ъгъла, скрита, неспособна да рискува. Така е от време на време – като рискуваш, залогът е доста огромен и не постоянно печелиш. Аз най-малко знам от тук нататък, че това, за което жадувам, е допустимо. Не съм предполагала, че мога да изпитвам толкоз доста обич даже към човек, който в последна сметка ще ми вземе щастието “.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР