Въпреки че бе пуснал отбора в почивка, Станимир Стоилов изкзра

...
Въпреки че бе пуснал отбора в почивка, Станимир Стоилов изкзра
Коментари Харесай

Сираков и Стоилов гледат таланти

Въпреки че бе пуснал тима в отмора, Станимир Стоилов изкзра понеделника на стадион " Георги Аспарухов ".

Треньорът изгледа два мача на юношите против Лудогорец. В Елитните групи до 15 и 17 години сините не съумяха да надвият разградчани вкъщи, като и двата дуела приключиха 0:0. Както е известно, Стоилов държи под око всичко протичащо се в клуба, в това число и детско-юношеската школа. На няколко пъти Мъри поставяше добра оценка на шефа на ДЮШ Йончо Арсов. Причината са редица готови млади играчи, които да се причислят към първия тим.
 Мишо Вълчев: Николай Михайлов избави Левски против ЦСКА
Мишо Вълчев: Николай Михайлов избави Левски против ЦСКА

" Дербито трябваше да се изиграе поради почитателите "

Стоилов дружно със притежателя Наско Сираков държаха под око няколко играчи от тима до 17 години, написа " Тема спорт ". В единайсеторката против Лудогорец бяха вратарят Йоан Загоров, както и халфовете Антоан Стоянов и Асен Митков. Триото непроменяемо тренира с мъжете, а Митков не излиза от групата през пролетния полусезон. Той даже стартира като титуляр против Локомотив Пловдив. През този сезон Димитър има общо 7 мача - 5 в елита и 2 за купата.

След домакинските равенства юношите до 15 година са на четвърто място в Елитната група. 17-годишните пък разделят първото място с Лудогорец, като са с еднакъв актив от 39 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР