Въпреки че бъдещето ѝ е гарантирано след смъртта на нейния

...
Въпреки че бъдещето ѝ е гарантирано след смъртта на нейния
Коментари Харесай

Най-богатата котка в света има 250 000 последователи в Instagram

Въпреки че бъдещето ѝ е обезпечено след гибелта на нейния притежател - починалият Карл Лагерфелд - Шупет, бирманската котка на известния немски дизайнер, реши да продължи да работи.

След като взе участие в многочислени рекламни акции на марки като „ Опел “ и „ Шу Уемура “, които ѝ донесоха близо 3 милиона евро и отвори онлайн магазин, където предлага разнообразни артикули с нейното име, пухкавата девойка дебютира като тестер на хамаци за котки, оповестява списание Ola!.

A post shared by (@choupettesdiary) on Jan 26, 2019 at 8:51pm PST

Котката, която наседи част от положението на господаря си (някои приказват за 150 милиона евро, а други 300), е натрупала повече от 250 000 почитатели в профила си в Instagram.

Тя се е кооперирала с „ Луси Балу “, основана в Мюнхен марка, профилирана в мебели за животни, дружно с която е " основала " люлка за котки с лимитирано произвеждане.

Шупет тества и утвърждава прототипа на хамака, когато марката му го предава посредством своя сътрудник и в следствие се появява красиво съдействие.

A post shared by (@choupettesdiary) on Oct 13, 2018 at 9:15am PDT

„ За нас е чест, че имахме опцията да сме толкоз покрай Шупет. Искам да кажа, че бяхме първите хора, на които беше разрешено да вършат фотоси и видеоклипове на Шупет в дома ѝ. Очакваме с неспокойствие да продължим да си сътрудничим с нея “, сподели дизайнерът на „ Луси Балу “, Себастиан Франк.

Хамакът е направен от натурален вълнен филц, подплатен е и се предлага в черна кадифена чанта, в която е включен комплекта за сглобяване, дружно с приветствено обръщение от името на Шупет. Цената му е 159 евро, така това е хамак за висша мода.

Шупет е най-богатата котка в света и сега няма никаква конкуренция. Преди гибелта на дизайнера котката живееше с него в жилището му в Париж, постоянно пътуваше с него на персоналния му аероплан и носеше диамантени огърлици. Тя се обгрижваше от двама асистенти, единият от които ветеринарен доктор и всеки ден вкусваше консерви с пилешки пастет и хайвер.

A post shared by (@choupettesdiary) on Aug 15, 2018 at 5:59pm PDT

„ Шупет е доста приятна. Тя не тормози никого, нито наранява някого. Има хора, които се грижат за нея, когато не съм в близост, а тя към този момент има лично положение. Ако нещо ми се случи, тя ще бъде наследница. От друга страна, индивидът, който се грижи за това, няма да има парични проблеми. От известията, които е направил, не съм докоснал нищо; всичко е категорично непокътнато за нея.

„ Шупет е богата “, разкри твореческият шеф на „ Шанел “ във френската стратегия „ Le Divan “ преди гибелта си. В момента е незнайно кой е притежател на богатото коте.

A post shared by (@choupettesdiary) on Mar 7, 2018 at 8:32pm PST
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР