Въпреки че астрологията не е религия, тя предлага някакъв тип

...
Въпреки че астрологията не е религия, тя предлага някакъв тип
Коментари Харесай

Каква е причината хората вярват на астрологията

Въпреки че астрологията не е вяра, тя предлага някакъв вид религия и по-задълбочено схващане на света, в който всички ние живеем. Всеки човек желае да узнае какво го чака в бъдеще, по тази причина той чете своят хороскоп, надявайки се да позволи проблемите, които го изтезават и да усъвършенства своите връзки с обичаните си хора, сътрудниците, приятелите и фамилията. Чрез астрологията човек се стреми да преоткрие себе си като темперамент, да разбере повече за своя вътрешен свят и да си направи равносметка. Според астрологията нищо на този свят не е инцидентно и всичко, което ни се случва, се дължи на избрана причина. Астрологията може да ни даде някои отговори и решения за какво тези неща ни се случват и да ни води напред в бъдещето. 
Астрологията, а не самите астролози, е науката, която работи за нас. Повечето от хората, които посещават астролози или четат постоянно хороскопите им, в последна сметка получават чувство за задоволеност и ненапълно като еуфория. Това значи, че съществуването на хороскоп може да бъде в действителност пълноценно прекарване.
 Кои звезди са астрологическите ви близнаци по зодия Кои звезди са астрологическите ви близнаци по зодия
Истината е, че всеки човек има свое огледално копие по темперамент в някоя друга персона. Интересно е, че астрологията припознава в зодиит...
Планетата Земя е ситуирана измежду съзвездията, които преди хиляди години са били известни като звездните ни знаци. Въпреки че знаците към този момент не съответстват със съзвездията, ние към момента сме под въздействието на сезоните и планетарните придвижвания по същия метод, както сме били тогава. Доста хора праволинейно и постоянно следват своите хороскопи и имат вяра в смисъла и характерността на техните знаци. Някои хора са толкоз вглъбени да четат за зодията си, че от време на време това води до промени в тяхното държание. Такива хора са в положение да се разколебаят във взимането на решение, което в началото са замисляли.
Чрез астрологията хората се надяват, че ще схванат повече по отношение на техните бъдещи премеждия, трудности или кахъри. Доста постоянно те взимат ограничения това да не се случи. Но множеството не поставят задоволителни старания и най-после главните проблеми остават нерешени, а нещата, които астрологията предсказва, се сбъдват. Затова в случай че някой има вяра сляпо в тази просвета е належащо да постави доста по-големи старания, с цел да промени живота си в вярната посока.
Любопитството е присъщо качество за всеки човек. Това изяснява обстоятелството, че някои хора имат вяра в астрологията единствено тъй като и други го вършат и са го правели преди тях. Човек се пробва да свърже зодиакалните знаци с съвсем всички аспекти от живота си. Той има вяра, че хороскопа може да разкрие неговите мощни, слаби страни, както и естествените му качества.
Астрологията също може да ни помогне да разберем кои връзки са съвместими - и кои не. Съвместимостта на хороскопа може да усъвършенства връзките ни с други зодии. Като знаете за своя любовен капацитет, можете да употребявате най-добре опциите и да предприемете подобаващи ограничения, водещи до щастлива обич или фамилен живот.
 Значението на признака на всяка зодия Значението на признака на всяка зодия
Всеки зодиакален знак има собствен знак. Но знаете ли какво значи? Ето скритият смисъл на всеки зодиакален знак Овен Символът на пър...
Астрологията регистрира два съществени аспекта - капацитета ни за раждане и въздействието на планетите и звездите върху персоналния ни хороскоп. Тя може да ни помогне да изберем верния път на кариера и обучение, с цел да създадем добър и сполучлив живот.
Не на последно място - ние имаме вяра в астрологията, тъй като става въпрос за нас. Хороскопът ни е като проект на живота ни, основан тъкмо по времето, когато се раждаме. Това значи, че вашата рождена карта е съвсем толкоз неповторима, колкото и пръстовите ви отпечатъци. Поставянето на всяка планета във Вашия хороскоп може да разкрие доста за ориста ви. Затова е добре когато вярвате в нещо, да не се отмятате или разубеждавате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР