Въпреки че Android 8.0 Oreo видя официално бял свят още

...
Въпреки че Android 8.0 Oreo видя официално бял свят още
Коментари Харесай

Samsung ще започне да надгражда смартфоните си с Android Oreo в началото на 2018 г.

Въпреки че Android 8.0 Oreo видя публично бял свят още през август доста производители към този момент резервират безмълвие за това по кое време техните артикули ще получат обновената операционна система. Samsung е измежду тях, само че в този момент информация за проектите на корейската компания идва от непредвидена посока… от Турция.

Според локалния запас Güncel Miyiz, представен от Android Authority, Samsung възнамерява да стартира да обновява смарт телефоните си до Oreo при започване на идната годината. Не се загатва кои устройства и в какъв ред те ще получат софтуера, само че може да се допусна че първи ще бъдат топ модели като последните Galaxy Note 8 и Galaxy S8.

Прочетете още: Motorola разгласи телефоните, които ще получат Android Oreo 8.0

Изданието загатва и някои от функционалностите, който ще бъдат добавени в новaта версия. Това са предстоящите, добавени от 8-мата версия на Android, функционалности, като нощен режим, усъвършенствани известия, нови “емоджита” и така нататък

Сред останалите устройства, които ще получат новия програмен продукт могат да се наредят модели като новия Galaxy S8 Active, както последните представители на C- и J-серията на компанията. По-старите топ модели като Galaxy S7, S7 Edge и S7 Active също могат да чакат новия Android, защото компанията има практиката тази категория артикули да получава по два по-сериозни софтуерни ъпдейта (и за тях Oreo би бил точно втори).
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР