Въпреки че 2023 г. е добра година за Бритни Спиърс

...
Въпреки че 2023 г. е добра година за Бритни Спиърс
Коментари Харесай

Настъпи ли окончателният край за Бритни Спиърс и Сам Асгари

Въпреки че 2023 година е добра година за Бритни Спиърс в професионален проект - с ново музикално издание след с Елтън Джон през 2022 година и идна биографична книга - голям брой източници потвърдиха пред медиите, че певицата и брачният партньор ѝ Сам Асгари се разделят. Това се случва след повече от шест години взаимен живот и 14 месеца брак.
 Бритни Спиърс и какво знаем за биографичната й книга The Woman in Me
Бритни е подготвена да си каже всичко

Голямата изненада на певицата

Става ясно, че Сам Асгари е подал молба за бракоразвод във вчерашния ден, въпреки мениджърът му да е отказал формален коментар.

От TMZ първи оповестиха новината за раздялата.

Асгари и Спиърс се срещат през 2016 година на снимачната площадка на музикалния клип на изпълнителката " Slumber Party " и подписват брак през юни, 2022 година

Още при започване на актуалната година обаче, започнаха да се популяризират клюки за недоразумение сред двамата и брачни проблеми. Впоследствие бяха видяни и без венчалните си халки - за което Асгари разяснява, че просто е свалил пръстена, тъй като е бил на снимачната площадка. През ноември той разгласи, че е получил роля в телевизионния сериал Lioness.

През годините, в които са дружно, Сам Асгари играе значима роля в живота на Бритни.

Той по всякакъв начин поддържа попзвездата по време на психологичното ѝ заболяване през 2019 година и последвалото лекуване. Тогава близки от семейство на обявиха пред People, че Сам " несъмнено е страховит за Бритни и ѝ оказва доста позитивно въздействие ".

Асгари е компактно до певицата и по време на борбата ѝ за наставничество, която води със своя татко. " Сам е скалата на Бритни от години ", сподели тогава източник, непосредствен до двойката. " Тя разчита на него за всичко. Той също работи и има собствен личен живот, само че постоянно е в близост, когато е нужно. "
 Пред разлъка ли са Бритни Спиърс и Сам Асгари
Пред разлъка ли са Бритни Спиърс и Сам Асгари

Истината се крие в детайлите

Все отново, още когато вземат решение да подписа брак, Спиърс приготвя, с цел да се отбрани финансово, напомнят от TMZ. Изданието отбелязва, че " евентуалният завършек на брака ще бъде чек от Бритни към Сам, който ще уреди нещата, най-малко финансово ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР