Въпреки борбата за равноправие и сближаване между половете във всички

...
Въпреки борбата за равноправие и сближаване между половете във всички
Коментари Харесай

10 факта за мъжете, които жените не разбират

Въпреки битката за пълноправие и доближаване сред половете във всички житейски сфери, има неща, които дамите не схващат. Просто тъй като не са мъже.

1. Бръсненето на лицето е по-неприятно, в сравнение с бръсненето на краката.

Да, краката са по-дълги от лицето, само че на него има повече нервни окончания, би трябвало да се премине през всички тези гънки към брадата и скулите… Всеки един мъж ще удостовери, че това е извънредно досадна работа, и по никакъв метод не може да се съпоставя с бръсненето на краката. Все отново наболата брада проличава от километър, а дамите елементарно могат да скрият небръснатите си крайници. 

2. Той просто не може да спи на неговата си страна на леглото.

Освен това му е мъчно да го прави без възглавница или одеяло сред краката. И през нощта при всички положения ще е в твоята половина на леглото.

3. Когато го ударят по скротума, това е най-голямата болежка на света.

Няма по-голяма болежка, каквото и да им приказваме за контракциите и раждането. Всеки мъж след сходно пострадване се свива в ембрионална поза, а от очите му стартират да текат сълзи.

4. Мъжете би трябвало да бъдат мъжествени, а това нервира мнозина от тях.

Обществото им диктува да бъдат мощни, в никакъв случай да не плачат и заниманието им да не е готвенето. Добре, в наши дни този напън понижава. Но е забавно какъв брой гениални готвачи или плетачи са изчезнали безславно, тъй като са се тормозили да заявят пред света своята талантливост.

5. Той се заглежда по други дами, само че не тъй като желае да се среща с тях.

Първобитният инстинкт поучава: „ Погледни тук, гледай какви гърди! “ Той го слуша и обръща глава, само че след пет секунди е не запомнил какво е гледал.

6. Трудно е да се показват страсти, в случай че не би трябвало да плачеш.

Той, несъмнено, няма предпочитание да ридае от самото начало, само че това, което му пречи да демонстрира мощни усеща, е нечовешко. Не би трябвало човек да бъде подложен сред гнева и любовта и да се подменя тъгата с диалози.  

7. Комуникацията сред мъже

На тях не им наложително да си поддържат връзка с думи. Редица кимания или пляскания на ръце заменят целия разговор.

8. Когато е възбуден, всичко останало престава да съществува.

Секс в несъответствуващия миг? Добре, това значи, че горящата постройка, в която се намирате сега, ще би трябвало да изчака малко.

9. Той не схваща за какво вашата коса е на всички места

И въобще не е отговорен, че намира косми под душа, нали си е измил след себе си.

10. Внезапната ерекция

Той не може да я управлява, тя се появява, когато си изиска. Дори и след хормоналния апокалипсис през пубертета тя се случва постоянно: той се възбужда, до момента в който чете в обществените мрежи, гледа през прозореца или в противен случай – мисли по какъв начин да не получи ерекция. Това е ситуацията.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР