Въпреки атаките, основно от страна на , и от Борисов,

...
Въпреки атаките, основно от страна на , и от Борисов,
Коментари Харесай

Добромир Живков: ГЕРБ и ДПС искат да възстановят статуквото, което съществуваше до 2021 г.

Въпреки офанзивите, главно от страна на, и от Борисов, в оставащия месец до края на годината не би следвало да чакаме толкоз мощен напън, който да принуди премиера да подаде оставка. Това е част от политическа игра, в която залозите се покачват непрестанно.

Това разяснява шефът на социологическа организация " Маркет Линкс " Добромир Живков в ефира на БНР. 

В момента се разпределят ресурсите на страната за идната година, подсети той във връзка със зачестилите офанзиви към държавното управление от страна на и.

" На ротацията ще станем очевидци на промяна на министри. Освен бюджета, това е втората съществена цел на офанзивите, главно на и частично на към този кабинет – слагането на техни министри в избрани ресори ", означи Живков. 

Постът на Асен Василев наподобява задоволително постоянен. Две са рисковите министерства – на енергетиката и Министерство на регионалното развитие, там има доста запаси, доста политики забъркани ", което ги прави " евентуална цел на и ", уточни Добромир Живков.

" Тази свръхактивност от страна на господин Пеевски наподобява се ускорява. Тя частично е обвързвана и с идното избиране на ръководител на. Но освен това е пояснение. Видимо нарастват упоритостите на господин Пеевски за практикуване на власт в някаква роля. Тази поръчка наподобява като разумно продължение на всичко, к виждаме от август-септември насам. Свидетели сме на тактика на господин Пеевски за овластяване на неговата персона в политически аспект ", разяснява социологът. 

Ние сме в временен интервал, в който и желаят да възстановят статуквото, което съществуваше до 2021 година, изрази мнение Живков, като назова това " тежък и сложен развой, който неизбежно поражда турбуленции ".

Той не изключва предварителни избори следващата година. Според него при избори 2 в 1 изборната интензивност ще се усили, само че не се вижда вид за последваща коалиция, в случай че " Възраждане " не влезе в ролята на " златен пръст ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР