Въпреки 8-дневния престой в болницата, обаче, Стефани починала на 20

...
Въпреки 8-дневния престой в болницата, обаче, Стефани починала на 20
Коментари Харесай

Трагедия. Млада Холивудска Звезда Отне Живота Си

Въпреки 8-дневния престой в болничното заведение, обаче, Стефани умряла на 20 април. Смъртта на хубавицата се разследваше като самоубийство, тъй като се появиха клюки, че към тялото ѝ имало прикрепени тежести, които да я държат на дъното на басейна. Твърди се, че тя страдала от непрекъснати прояви на меланхолия. По-късно публично беше доказано, че Шърк се е самоубила. Като причина за гибелта правосъдните лекари показват аноксична енцефалопатия, асфиксия и удавяне, написа Факти.бг.

Бичир, който е прочут с функциите си в сериалите „ Трева “, „ Мостът “ и идния „ Гранд Хотел “, разгласи тъжната вест в Туитър. „ С неописуема болежка разгласявам, че на април 2019 година нашата най-скъпа Стефани Шърк, моята обичана и обичаща брачна половинка, си отиде безшумно “.

Загиналата канадка преди малко беше завършила фотосите на кино лентата “Grudge ”, който ще се завърти по кината през 2020 година. Участвала е в епизоди на сериалите “CSI: Cyber ” и “Valentine’s Day ”. Отношенията ѝ с Бичир датират от 2011 година.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР