Въпреки 40те си години и сериозните 46 двубои, които е

...
Въпреки 40те си години и сериозните 46 двубои, които е
Коментари Харесай

Арловски иска кариерата му в ММА да продължи още поне четири години


Въпреки 40те си години и сериозните 46 дуели, които е натрупал в архива си, Андрей Арловски оповести пред кореспонденти, че се цели в още най-малко няколко години дейна кариера.

Белорусинът е легенда в Смесените бойни спортове. Тренира ММА от 1999 година насам. " Питбула " съумя да стане първенец в Ultimate Fighting Championship (UFC) през 2005 година като отмъкна златния пояс от Тим Силвия посредством събмишън (ключ н глезена). 14-години по-късно Арловски към момента се бие и излиза против 27-годишния Аугусто Сакай на 27 април в UFC по ESPN 3.

Андрей Арловски желае да продължи с боевете още най-малко четири години. Той даде изявление за ММА кореспонденти, в което изясни следното:

“В най-хубавият случай ще желая да се състезавам още четири, може би пет години. Ще забележим. На 40-годишна възраст упражнявам повече, в сравнение с когато бях на 25 години. Всяка заран се разсънвам в лагера и си припомням какво желая. Искам още веднъж да бъда международен първенец в тежка категория. В момента имам няколко загуби и е реалност, че още веднъж съм при започване на пътя си. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР