Въпреки 3 години усилия и протести, от днес, 23 ноември,

...
Въпреки 3 години усилия и протести, от днес, 23 ноември,
Коментари Харесай

След години на протести - почва разчистване за строеж точно до детска градина

Въпреки 3 години старания и митинги, от през днешния ден, 23 ноември, до 49-та детска градина в столичния квартал " Изгрев " към този момент стартира подготовка за истински строителни работи.
На място се е появил екскаватор, който е почнал да разчиства, алармира гражданската самодейност " Зелен Дианабад ". И установяват следното в:
" Опитахме всичко - организирахме митинги, срещнахме се с всички вероятни институции, участвахме в изборите за локална власт и водихме дело, което загубихме. Вложихме доста сили и сила с цел да спестим това безумство на децата от детската градина и на съседите, както и на целия квартал, който няма потребност от следващия градеж на блок и то в общински терен (който беше заменен).

За страдание, Столична община в комбина с вложителя се оказаха по-силни против шепа неопитни в тези далавери жители. Столична община, която би трябвало да пази най-вече интереса на обществото и по-късно персоналните упоритости на един или различен съответен човек, за нас към този момент е зложелател!

 Силно застрояване до детска градина в Дианабад – има ли полза Петьо Блъсков? Силно застрояване до детска градина в Дианабад – има ли полза Петьо Блъсков?
В края на идната седмица, на 22 октомври съдружие " Зелен Дианабад " провежда митинг – поради остарелия проблем с 49-та детска...
Това, което ни провали, обаче не е хитростта на институциите или парите на вложителя, а обстоятелството, че не успяхме да убедим даже хората в прилежащите блокове да слязат на митингите и да одобряват идеята за своя. Убедени сме, че в случай че всеки от нас се включва интензивно в процесите на ръководство на квартала, общината или страната, животът ни ще е доста по-добър и обективен ".
Все отново от " Зелен Дианабад ", че " в четвъртък сутринта отиваме пред Следствен отдел към окръжна прокуратура да изразим позицията си, дано бъдем повече и да покажем, че общността не е безразлична към далаверите ".
Кое е известното име зад инвестицията -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР