Въпреки 14-точковата победа на Милуоки над Маями Хийт снощи (130:116),

...
Въпреки 14-точковата победа на Милуоки над Маями Хийт снощи (130:116),
Коментари Харесай

Янис разкри кое е най-сериозното препятствие пред Милуоки


Въпреки 14-точковата победа на Милуоки над Маями Хийт нощес (130:116), “елените” трябваше много да поработят, с цел да стопят 23 пункта недостиг и да се поздравят с триумф, който им подсигури първото място в Източната конференция. Звездата на Бъкс Янис Адетокумбо показа след мача, че коравата отбрана през втората половина на дуела е била ключът за отбора.

“В началото на мача поставяхме фокуса си върху нападението. Нещата при нас не се получиха по този метод. Успяхме да се съсредоточим във второто полувреме и да играем по-здраво в отбрана, тъй като оттова потегля и нападението. Щом съумяваме да се пазиме, да се въртим, да ги караме да взимат сложни стрелби, ние сме в положение да грабим битките и да се впускаме напред”, разяснява MVP на НБА.

Гръцкият национал добави, че най-голямото затруднение за купата пред “елените” са самите те. “Най-голямото предизвикателство сме самите ние. Колко крепко ще играем? Ще се пазиме ли добре? Ще ни е допустимо ли да преобладаваме при битките? Можем ли да поставяме спомагателни старания? Всичко опира до нас”, добави Адетокумбо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР