Въоръженият мъж, който установи днес контрол над автобус в украинския

...
Въоръженият мъж, който установи днес контрол над автобус в украинския
Коментари Харесай

Мъж взе заложници в автобус в Украйна

Въоръженият мъж, който откри през днешния ден надзор над рейс в украинския град Луцк и взе пасажерите за заложници, самичък се обади в полицията и се показа, предадоха Българска телеграфна агенция и ТАСС, като се базират на украинския заместник-министър на вътрешните работи Антон Герашченко.

"В Луцк е завзет рейс със заложници. В него има към 20 души. Престъпникът съобщи, че е въоръжен и че е поставил експлозиви в рейса. Взелият заложници мъж се обадил в полицията в 09:25 ч. и се показал под името Максим Плохой ", написа Герашченко във Facebook.

Мъж взе заложници в банка в Москва, заплаши да взриви постройката

Той съобщи също, че по-рано в интернет е била оповестена книгата "Философия на нарушителя " с създател Максим Плохой, в която създателят разказва своите прекарвания в пандиза и житейските си възгледи.

Терористът е разгласил своите претенции в Туитър, оповестиха украински медии. Той желае ръководителите на съдилищата, министерствата, прокуратурата, Народното събрание и Църквата да запишат и да разгласяват в Ютюб видеоклип, в който да заявят, че са терористи.

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че следи обстановката.

"Чули са се изстрели, на рейса са нанесени повреди ", написа Зеленски във Facebook, като добави, че се подхващат ограничения за решение на обстановката без жертви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР