Въоръжените сили на Украйна за първи път в съвременната история

...
Въоръжените сили на Украйна за първи път в съвременната история
Коментари Харесай

Повехна руското лале - ВСУ унищожи най-мощния миномет в света -

Въоръжените сили на Украйна за първи път в актуалната история унищожиха самоходна артилерийска установка 2С4 " Тюльпан ". Военните експерти са безапелационни, че точно съветското " Лале " е най-мощният миномет в света.

ВСУ разгласиха фотоси и видео от региона на Рубежне, на които чудесно се вижда по какъв начин удрят точно съветски " Тюльпан ".

Най-смешното е, че в тази ситуация на украинските бранители са помогнали видеа на съветски пропагандисти, славословещи нашествието в Укройна. Чрез техните записи ВСУ е разкрило точната геолокация на въпросната установка, която унищожи Павлоградския мост и обстелва Северодонецк.

" Това е първото писмено удостоверение за унищожаването на самоходни оръдия от този клас освен в тази война, само че като цяло в актуалната история. Вярвайте във въоръжените сили на Украйна! Слава на Украйна! ", удовлетворени са от ВСУ.

Руските нашественици концентрират главните си сили в региона на Луганск и се пробват да завладяват Северодонецк.

Ръководителят на Луганска област Сергей Гайдай удостовери, че съветските пропагандисти със своите видеоклипове са помогнали за поправяне на огъня за въоръжените сили на Украйна.

" Благодаря на съветските пропагандисти за бакшиша. Те парадираха, а в този момент няма какво да се събират в чували. И по този начин ще бъде с всички ", сподели Гайдай.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР