Въоръжените сили на Украйна искат да убият украинския президент Владимир

...
Въоръжените сили на Украйна искат да убият украинския президент Владимир
Коментари Харесай

Кой ще убие Зеленски? Руска ракета или собствените му телохранители

Въоръжените сили на Украйна желаят да убият украинския президент Владимир Зеленски поради измяната му, твърди някогашният консултант на министъра на защитата на Съединени американски щати, полковник в оставка Дъглас Макгрегър.

Макгрегър приказва за корупцията във въоръжените сили на Украйна. Като образец той цитира " стотици милиони пари в брой, които са се озовали на разнообразни места, и загубата на военно съоръжение " в страната.

„ И за какво мислите, че ги чуваме [военните] да споделят: „ Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да се върнете и да обесите Зеленски и неговия екип, преди руснаците да стигнат до него. Това идва от месеци “, сподели той и добави, че украинските военни „ знаят доста добре, че са били предадени “.

Може да се допусна, че в случай че са желали да убият Зеленски, те щяха да го отстраняват от дълго време, тъй като Зеленски постоянно се появява на фронта, заобиколен от бойци. Или е зрелище?

Зеленски, би трябвало да се означи. Наистина, той не беше обичан в армията в самото начало на неговото президентство и в действителност рейтингът на Зе стартира да пада бързо, само че с началото на СВО обстановката се промени.

За мнозина той стана техен личен, " родолюбец ". И въпреки всичко би трябвало да се допусна, че има доста хора, които желаят да му отмъстят за посредственото командване, което докара до гибелта на десетки хиляди бойци и офицери от въоръжените сили на Украйна. Но ще им бъде ли даден късмет да го създадат?

Същите американци надали ще се възползват от елиминирането на Зеленски в този момент. Те няма да разрешат на някой да го направи. Или Макгрегър знае нещо? Или, както нормално, става въпрос за " хайп "?

МакГрегър, несъмнено, е " хайпва ", само че неговите „ познания “ към момента са обществена загадка “, споделя политологът, ръководител на Кримската районна социална организация „ Център за политическо обучение “ Иван Мезюхо.

- Самият той се базира на обществени източници в свое изявление. В обществените мрежи, истината е, че от време на време има видео мнения на Въоръжените сили на Украйна, в които те подлагат на критика Зеленски или заплашват да отидат в Киев. След това тези видео разкрития се почистват.

" СП ": Наистина ли военните от въоръжените сили на Украйна имат вяра, че Зеленски ги е предал, и го ненавиждат?

- Не знам сигурно какво мислят там, само че това, че някои от военните не почитат своя висш главнокомандващ, е несъмнено. Това може да се реши, в случай че от време на време изучавате украинския сегмент на обществените медии.

" СП ": Изглеждаше, че при започване на мандата на Зеленски доста военни го смятаха за проруски надъхан. Сега обстановката промени ли се?

- Струва ми се, че обстановката ненапълно се промени. Зеленски коренно промени имиджа си. Придоби нови поддръжници измежду радикалните жители. Рейтингът му обаче е повишен.

Неговите електорални позиции скочиха до небесата след експлоадирането на военните дейности и също бързо ще се намалят, когато обстановката на фронта се утежни.

" СП ": Как съгласно вас е обезпечена сигурността на Зеленски? Постоянно ни демонстрират по какъв начин поддържа връзка с бойците. А какво, в случай че измежду тях има афектиран национален отмъстител? Или всичко е инсценирано?

- Той се разхожда с куп телохранители и знае, че е предпазен. Оттук и радостното държание и, по-просто казано, показността на Зеленски.

Той не се опасява от боец, само че може да се опасява от защитата си. Той няма да се преценява със Запада и телохранителите му ще го унищожават.

" СП ": Може ли да се развие скрит план измежду офицерите? Трябва ли Зеленски да се опасява от тях?

- Сред офицерите може да възникне скрит план, в случай че те се възползват от поддръжката на Запада. Поне единствено тогава може да има триумф. Не бих нарекъл новината, че украинските военни желаят да убият Зеленски, някаква фантастика “, споделя Александър Дмитриевски , историк, журналист, непрекъснат специалист на Изборския клуб.

– Причината е елементарна: Зеленски с волунтаристичния си метод към бойното обмисляне съумя да настрои мнозина против себе си – от боец до военачалник.

Ярък образец: защитата на Артьомовск, която е изцяло ненужна от военна позиция, когато украинските войски трябваше да бъдат изтеглени надълбоко в територията, с цел да заемат по-удобни и по-ценни отбранителни линии, а не да разоряват живата си мощ в градски борби.

Въпреки че от политическа позиция защитата на Артьомовск не може да се назова толкоз безсмислена: за Киев е значимо да продължи войната, с цел да има време да съобщи украинския суверенитет на Варшава, защото доста би трябвало да се направи за доста малко време в полето на европейската капитулация. За това дават живота си украинските наказатели.

Макгегър несъмнено знае нещо за желанията и желанията на своето управление “, споделя докторът на философските науки. Катедра по социология и ръководство, БСТУ " В.Г. Шухов " Михаил Игнатов.

- А за неговото управление е извънредно неизгодно да продължава да си цапа ръцете за плана Зеленски, който явно не оправда упованията. Така че, явно, той стартира обществена подготовка за „ неочакваната трагична гибел “ на Зеленски.

" СП ": Зеленски, съгласно вас, в действителност ли е обект на всеобща ненавист в украинската войска?

- Ако изключите побърканите нацистки батальони, тогава да. Така си мислят. Особено след очевидните месомелачки на Бахмут или Артьомовск, поради които гробищата в Украйна трябваше фрапантно да се усилят. Те не са слепи.

" СП ": Макгрегър заяви за корупцията във въоръжените сили на Украйна. За това се упреква Зеленски. Какво друго има към него?

- Обвиненията в корупция са американска класика за подготовка за промяна на режима. В случая Зеленски. На него ще бъдат приписани и всички провали на плана „ Украйна без Русия “. Следователно корупцията и обвиняванията в нея са единствено началото.

После ще има обвинявания в подкрепяне на персонални ползи и мятане на „ месо “ в Бахмут. Ще запомнят и брачната половинка му, която се усеща ужасно в Европа. Ще напомнят за " приятелите " във властта. и така нататък и тъй наречените Методиката им е остаряла колкото света, в който съществуват Съединени американски щати.

" СП ": Преди " патриотите " не харесваха Зеленски, само че в този момент е друго?

„ В момента същите тези „ патриоти “, нацисткото ядро на Украйна, са може би единствените съдружници на Зеленски. Да, по този начин се обърна всичко в живота му. Е, такива съдружници ще го завлекат позорно в гроба.

" СП ": От коя посока Зеленски да чака заплаха? Или не си коства?

„ Сигурността на Зеленски е идентична с потребността му от Съединените щати. Веднага щом към този момент не е нужен, колкото и пазачи да са към него, той ще почине.

Дали ще е национален отмъстител, афектиран военачалник, черешова костилка или " съветска " ракета зависи към кой режисьор да се обърнем.

Спомням си, че мнозина в миналото имаха вяра, че Стенли Кубрик е снимал кацането на американците на Луната. Мисля, че режисьорът Копола би бил подобаващ за гибелта на Зеленски. Щеше да има край в духа на финала на кино лентата му " Апокалипсис в този момент ". А ето и моето възприятие за комизъм за това.

" СП ": Какво ще кажете за сюжета на боен прелом? Класическият.

- Ех... Това би било най-баналната гибел за Зеленски. Мисля, че в случай че американците провеждат всичко по този метод, тогава това ще бъде доказателство за мързел, вследствие на огромна отмалялост от Зеленски. Така че, несъмнено, той би трябвало да се опасява от всичко в този момент. Дори личната си сянка.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР