Въоръжените сили на Русия използваха най-новия модернизиран танк Т-90М по

...
Въоръжените сили на Русия използваха най-новия модернизиран танк Т-90М по
Коментари Харесай

Руските войски задействаха в СВО в Украйна най-новия танк Т-90М Пробив

Въоръжените сили на Русия използваха най-новия осъвременен танк Т-90М по време на спецоперацията в Херсонско направление, бойните машини поразиха цели по заложените координати, оповестява РИА Новости.

„ Целите бяха готови авансово, координатите бяха дадени. По тези цели и отработихме слезвайки заповедта на висшето командване. Целите бяха изумени “, сподели командирът на танка Алексей пред кореспондента на организацията след осъществяване на бойната задача.

По думите на командира на танк Руслан, за няколко месеца потребление Т-90М „ Пробив “ се е утвърдил като надеждна и комфортна бойна машина.

„ Подобрен е - екипажът е надеждно предпазен, командирът на танка, т.е. аз към този момент седнал съм вътре, не ми се постанова да излизам „ на улицата “, да презареждам (тежката картечница) „ Корд “ и да повеждам огън - върша всичко това от вътрешната страна. Устройствата за наблюдаване са усъвършенствани, имам гледка, виждам на 360 градуса и не е нужно да си въртя главата, виждам всичко на компютъра “, описа военният.

Той също по този начин означи опцията да получава информация от прилежащи танкове, без да излиза директно на връзка с тях.

„ Просто им пиша координатите, карам до там и след това работим дружно. Нашият Т-90 настъпи и беше взривен от противотанкова мина, гъсеницата обаче не беше развалена, единствено една ролка беше откъсната и напуснахме зоната на бойните дейности на личен ход, целият екипаж беше недокоснат ”, изясни командирът.

Танкистите считат Т-90М " Пробив " за най-хубавия танк, употребен по време на спецоперацията, като акцентират, че той доста превъзхожда оборудването на Въоръжените сили на Украйна.

„ Издържа на удари с помощта на композитната ризница и с помощта на маневреността можете да избягате. Мрежата е нужна, тъй че при удар на снаряд зарядът да детонира, преди да допре главната ризница. Този танк е доста по-мощен и по-силен (от западните аналози. - Ред.), Той е най-хубавият сега, който може да се срещне в борба ”, показа мнението си механик-водача Денис.

Т-90М е един от най-модерните танкове в света. Бронираната машина получи нов купол, ново потомство динамична отбрана, ново оръдие, съвременни информационни системи, по-мощен мотор и доста други. По-рано стана известно, че Уралвагонзавод е доставил на Министерството на защитата следващата партида от най-новите танкове Т-90М Прорив.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР