Въоръжените сили и полицията на Шри Ланка по време на

...
Въоръжените сили и полицията на Шри Ланка по време на
Коментари Харесай

В Шри Ланка обезвредиха тренировъчен лагер на джихадисти

Въоръжените сили и полицията на Шри Ланка по време на взаимно нахлуване в централните региони на страната откриха един от подготвителните лагери на групата „ Джамаат ал-Таухид ал-Ватания “, заяви онлайн изданието Ада Дерана.

``
реклама

Според него 38 бойци са били обучавани в лагера, в това число Захран Хашим - хипотетичният координатор на поредицата детонации, избухнали в страната по Великден. Двуетажната постройка, в която полицията счита, че екстремистите са били основани, се намира в град Нувара Елия, против едно от учебните заведения, добавя БГНЕС.

Отбелязва се, че притежателят на постройката и още няколко души към този момент са арестувани и се води следствие.На Великден, 21 април, в разнообразни елементи на Шри Ланка, по данни на Министерството на здравеопазването, поредност от осем гърмежа убиха към 260 души. Отговорност за случая пое " Ислямска страна " (ИД).

Според държавното управление на Шри Ланка към 130-140 членове на ИД работят на територията на островната страна. Според следователи 9 самоубийствени атентатора са взели участие в офанзивите на Великден, като всички са разпознати.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР