Въоръжението за Украйна мина с мнозинството на ГЕРБ, БВ, ДПС,

...
Въоръжението за Украйна мина с мнозинството на ГЕРБ, БВ, ДПС,
Коментари Харесай

Борисов: Надали следващо правителство ще даде оръжие за Украйна

Въоръжението за Украйна мина с болшинството на ГЕРБ, БВ, Движение за права и свободи, това, което Българска социалистическа партия е поставила като червени линии, Ф-16 мина, въоръжението и всичко останало това са закони, признати от Народно събрание към този момент, какъв е казусът. Надали последващо държавно управление ще даде оръжие за Украйна. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Ще създадем всичко допустимо за процеса за правосъдната промяна. Конгресът на ГЕРБ ни е задължил да не одобряваме коалиция с Българска социалистическа партия. Но ще беседвам с сътрудниците сходна възбрана, тъй като Българска социалистическа партия доста се промени не би трябвало да е спирачка за някакъв тип техническо, експертно, програмно държавно управление в един миг. Сега няма по какъв начин да ви подкрепим, само че показваме почитание към вашите гласоподаватели, вашата ПГ, добави Борисов.

Тези 4 точки, по които да беседваме ги има във всички стратегии, уверен съм, че отиваме за пети път на избори, по-късно отново същото ще се приказва, в случай че на сходен формат авансово не се изговори по какъв начин да се образува структуриращо държавно управление.

Днес ги няма вашите съдружни сътрудници от преди месец – Политическа партия и Демократична България, обърна се Борисов към Нинова.

За нашето държавно управление с Габровски,което предложи не му доближиха 5 депутати, тъй като този диалог не беше извършен преди. Тогава нямаше да има значение чии е мандатът – първи, втори, трети. Ако имахме сходно решение къде може да се направи държавно управление и Радев щеше да се съобрази с това. На нас не ни стигна мъдрост, нито мощ, нито воля. Как са го подкарали с добре работещ парламент, само че не могат да излъчат държавно управление. Дори за отхвърли да беседват с вас, даже вие нямате разграничителни линии или червени линии които да тормозят, съобщи Борисов.

Най-лесно е хайде още акция, приказки, никой не желае съществено да огледа към ръководството, тъй като е тежко, съобщи още Борисов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР