Въоръжението, което се предоставя е в две насоки в два

...
Въоръжението, което се предоставя е в две насоки в два
Коментари Харесай

Стоянов: Това, което ще дадем на Украйна, няма да накърни отбранителните ни способности

„ Въоръжението, което се дава е в две насоки в два листата. В първия лист, който е огромният по размер е непосредствено даване на Украйна, а вторият лист е за подготвителната задача в Полша или Германия съгласно потребностите на украинската страна. Категоричен съм, че това, което се дава и в двата листата няма по никакъв метод да накърни отбранителните качества на нашата войска ", разяснява служебният министър на защитата Димитър Стоянов след съвещанието на комисията по защита.

Министърът уточни, че след ратификацията в Народното събрание има още една стъпка, с цел да се даде въоръжение на Украйна.

„ Следва да има декрет на президента, който да удостовери закона за ратификация. Решението е на президента, дано да го оставим да вземе своето решение. Това е подробност, преди който подробност ние няма по какъв начин да предоставим военното имущество на украинската страна ", означи Стоянов.

Министърът призна, че наш съдружник е изявил предпочитание да ни даде техника, само че това е в начален стадий и заради тази причина той отхвърли да даде повече детайлности.

„ За Сухопътни войски става въпрос ", посочи силовият министър.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР