"Въоръжени полицаи, които участваха в операция за борба с тероризма

...
"Въоръжени полицаи, които участваха в операция за борба с тероризма
Коментари Харесай

Полицията съобщи важни подробности за атентата в Лондон

"Въоръжени служители на реда, които участваха в интервенция за битка с тероризма и следваха обвинения, са реагирали незабавно, като са простреляли мъжа на място ", споделя представителката на Скотланд Ярд. Както английските медии акцентират в тази връзка, точно по този метод може да се изясни толкоз бързото конкретизиране от органите на реда, че случаят е терористичен акт - малко повече от час след произшествието.

„ Заподозреният неотдавна бе освободен от пандиза, където излежаваше присъда за закононарушения, свързани с ислямизма “, прибавя Дорси.

Служителката на полицията е декларирала, че публично процесът на идентифициране на терориста към момента не е приключен. „ Имайки поради събитията на случая, ние сме уверени, че това е 20-годишният Судеш Аман “, акцентира тя обаче. По тялото на нападателя е намерено подправено взривно устройство.

Престъпникът е съумял да нарани двама души - мъж на 40 години и жена на 50- годишна възраст. Животът на мъжа към този момент не е в заплаха, дамата е изписана от болничното заведение. Друго момиче, към 20 години, е ранено от стъкло, разрушено от полицейски патрони. Тя продължава да бъде под наблюдението на лекарите.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР