Въоръжени мъже, носещи военни униформи и черни маски, са се

...
Въоръжени мъже, носещи военни униформи и черни маски, са се
Коментари Харесай

Петролен танкер в Оманския залив, качен от маскирани мъже във военни униформи

Въоръжени мъже, носещи военни униформи и черни маски, са се качили на петролен танкер покрай Оман, съгласно английска компания за морска сигурност и Морските търговски интервенции на Обединеното кралство ( UKMTO) орган.

В последния от поредицата корабни произшествия в района към четирима или петима мъже се качиха на кораба St Nikolas под флага на Маршаловите острови към 7:30 сутринта (03:30 GMT) в четвъртък, на към 50 морски благи източно от Сохар в Оман и по-късно се насочи към Бандар-е-Джаск в Иран, съгласно Ambrey, компанията за морска сигурност.

Tankertrackers.com, който наблюдава и рапортува световни доставки на недопечен нефт, разпознава кораба като St Nikolas и сподели, че транспортира „ иракски нефт “. В него се споделя, че танкерът преди този момент е носил името Suez Rajan и е бил иззет от държавното управление на Съединените щати за превозване на глобен ирански нефт.

Амбри също сподели, че неотдавна преименувания танкер преди този момент е бил преследван и санкциониран за транспорт н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР