Въоръжени лица убиха 10 души при нападение срещу луксозен хотел

...
Въоръжени лица убиха 10 души при нападение срещу луксозен хотел
Коментари Харесай

Наркос на живо: Подпалиха хотел и 2 бара в Мексико, избиха 10 души

Въоръжени лица убиха 10 души при нахлуване против първокласен хотел и два бара в град Селая в Централно Мексико, оповестиха чиновници по сигурността. Според секретариата по сигурността в Селая, в централния щат Гуанахуато, нападението късно в понеделник вечерта е лишило живота на седем дами и трима мъже, а двама души са били тежко ранени. Кървавата баня като че ли е изскочила от сериала за мафията в Мексико " Наркос ", изключително известен по света и у нас.

Служителите разкрили труповете при идването си в квартал " Вайе Ермосо " след известия за пукотевица, се споделя в изказване на звеното. Свидетели настояват, че жертвите са били убити, след което нападателите поляли с бензин, с цел да подпалят заведенията. По думите им телата, са били разпръснати измежду пластмасови маси и столове, а едно е лежало на тротоара.

Известна незаконна група от района е оставила визитни картички, в които твърди, че е направила клането. Гуанахуато, преуспяващ промишлен район, в който се намират рафинерия и огромен нефтопровод, се трансформира в един от най-насилническите щати в Мексико заради разногласието сред картелите " Санта Роса де Лима " и " Ново потомство " в Халиско.

Бандите се борят за надзор над маршрутите за трафик на опиати и крадено гориво. От декември 2006 година, когато държавното управление стартира противоречива военна интервенция за битка с опиатите, в Мексико са регистрирани повече от 340 000 убийства, сочат формалните данни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР