Въоръжена тълпа, която нападна с брадва главата на служител на

...
Въоръжена тълпа, която нападна с брадва главата на служител на
Коментари Харесай

Въоръжена банда, хакнала до смърт шофьор на DPD с брадва, осъдена за ужасяващо убийство

Въоръжена навалица, която атакува с секира главата на чиновник на DPD, като отряза част от ухото му, до момента в който си вършеше работата, беше наказана от ужасяващото му ликвидиране.

Аурман Сингх работеше в тандем с различен чиновник на DPD на 21 август, когато беше атакуван от маскирани мъже в вцепеняващ акт на принуждение, който продължи единствено няколко „ секунди “. 23-годишният юноша беше погубен измежду бял ден, като беше атакуван с разнообразни оръжия - железен кол, нож, лопата, стик за голф и бухалка за крикет.

Паникьосаният му сътрудник избяга, крещейки на приятеля си да бяга, с цел да избави живота си, откакто видя убийците да преследват служащия. Въпреки това, Аурман измина единствено няколко ярда, преди да се срути на земята и да загуби живота си от ужасяващата офанзива. Мозъкът му беше " изложен " и той беше оставен да почине, а убийците му се пробваха да избягат. Тълпата избяга с две коли, с които дойде, като взе част от окървавените си оръжия за ликвидиране със себе си.

Видео на брадвата и дър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР