Въоръжена с мачете жена от Монтана нахлула в къщата на

...
Въоръжена с мачете жена от Монтана нахлула в къщата на
Коментари Харесай

Тийнейджърка от Монтана изнасили бившето си гадже с мачете

Въоръжена с мачете жена от Монтана нахлула в къщата на някогашния си другар, предиздвикала го да се съблече и по-късно го принудила да прави секс с нея, оповестяват от полицията, заяви американския „ Смокинг гън “.
Както се оповестява в жалбата Саманта Миърс, на 19 година, влезнала в дома на жертвата в Грейт фолс в петък, когато той не си бил у дома. Когато мъжът се върнал, Меърс "застанала пред него с мачетето ". След това тийнейджърката споделила на мъжа да "се качи на леглото и да си смъкна облеклата ".
Жертвата споделил на полицията, че е извършил заповедите на Миърс "от боязън за сигурността си ", добавяйки, че "нямал възприятието, че може да напусне помещението по това време, без да бъде засегнат от Mиърс ".
Следователите показват, че откакто Миърс свалила панталоните си, тя скочила върху жертвата "и те направили съприкосновение ". Жертвата споделя, че Миърс - която не пускала мачетето - го хапела по ръката и "продължила да прави секс с него, след той се опитал да постави завършек на протичащото се “.
След като завършили с насилествената полова игра, насиленият мъж скрито направил няколко фотоси с телефона си на Миърс. Той скритом звъннал на 911, откакто избягал от къщата си.
Срещу Миърс са повдигнати обвинявания по няколко закононарушения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР