Въоръжен с нож мъж нахлу в сградата на радио Ехото

...
Въоръжен с нож мъж нахлу в сградата на радио Ехото
Коментари Харесай

Въоръжен атакува руско радио


Въоръжен с нож мъж нахлу в постройката на радио " Ехото на Москва " и тежко рани в гърлото водещата Татяна Фелхенгауер. Състоянието й е тежко, заяви уеб сайтът на радиостанцията. Медията се намира на ул. " Нови Арбат " в центъра на съветската столица. " Нахлулият в постройката мъж намушка в гърлото с ножа водещата на радиостанцията Татяна Фелхенгауер. Състоянието на журналистката е тежко ", заяви за ТАСС медицински източник, съобщи БГНЕС. Лекарите правят интервенция на ранената заместник-главната редакторка

Още в радиото й е подложен катетър, след което тя е откарана в болница. В момента нападателят се разпитва, откриват се претекстовете на закононарушението. Той бе арестуван от защитата в стаята, в която е направил нападението, след което е предаден на полицията.

Нападателят е ослепил охранителят с газов револвер, по-късно се качил на 14-я етаж, където се намира водещата, и я блъснал с ножа. Според основния редактор на радиото Алексей Венедиктов той неказвал нищо, мълчал е, влезнал е и наръгал дамата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР