Въоръжен с нож мъж е убил учител в гимназия в

...
Въоръжен с нож мъж е убил учител в гимназия в
Коментари Харесай

С викове Аллах Акбар, чеченец уби учител и рани други двама във френско училище

Въоръжен с нож мъж е умъртвил преподавател в гимназия в северната част на страната, в която в миналото е учил, и е ранил тежко различен преподавател и охранител. Ранените са в сериозно положение .

Инцидентът е станал към 11 часа в лицея " Гамбета " в град Арас, на към 185 км северно от Париж. Нападението се проверява като евентуален тероризъм на фона на възходящото международно напрежение поради войната сред Израел и Хамас. То се води от френски прокурори за битка с тероризма. Те обявиха, че проверяват обвинявания, в това число свързани с тероризъм ликвидиране и опит за ликвидиране, против обвинения, който е бил задържан .

" Това лице е било известно на полицията. Включено е в листата на службите за сигурност за наблюдаване на хипотетични радикални детайли. Той е извикал Аллах Акбар и е прерязал гърлото на жертвата. Изключително съм шокиран от това, което видях. Беше извънредно да видя този почтен човек, погубен на работното си място от един вманиачен ", съобщи Слиман Хамзи, полицейски чиновник.

Националната полиция заяви, че обвиненият нападател е на към 20-годишна възраст, съветски жител от чеченски генезис . Нападателят е бил задържан и отведен в полицейския арест. Брат му, на 17 години, също е бил арестуван.

Учениците са били затворени в класните стаи.

Нападението се случва съвсем три години след обезглавяването на учителя Самуел Пати на 16 октомври 2020 година, също от чеченец, покрай учебното заведение му в предградие на Париж.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР