Въоръжен мъж вдигна на крак полицията в Ню Йорк. Полицейски

...
Въоръжен мъж вдигна на крак полицията в Ню Йорк. Полицейски
Коментари Харесай

Отцепиха района около ООН в Ню Йорк


Въоръжен мъж подвигна на крайник полицията в Ню Йорк. Полицейски отряди са обкръжили региона на Първо авеню пред централата на Организация на обединените нации .

Пред постройката има няколко патрулни коли с включени светлини. Пристигнал е и микробус с служители на реда със специфична екипировка и оръжие.

JUST IN - United Nations HQ in New York surrounded by police responding to a man armed with a shotgun.
— Disclose.tv (@disclosetv)
По данни на защитата, пред един от входовете на централата има въоръжен мъж, който насочва закани . Представителите на службата за сигурност на Организация на обединените нации работят на място и вършат оценка на обстановката. Говорителят на организацията разгласи, че на всички чиновници е подредено да стоят вътре и да не се демонстрират.

Централата на Организация на обединените нации е затворена за влизане и излизане . На Първо авеню има чиновници на специфичните подразделения. Службата по сигурността на организацията помоли чиновниците и делегатите да останат по местата си поради полицейските дейности.

The area at the UN headquarters in New York was cordoned off due to an unknown person, police arrived at the building.
— ☆ Sniper (@washinton_dc33)
Говорителят на генералния секретар Стефан Дюжарик съобщи пред публицисти, че „ опасността за сигурността ” към този момент се резервира .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР