Въоръжен мъж уби 10 души и рани тежко други 11

...
Въоръжен мъж уби 10 души и рани тежко други 11
Коментари Харесай

Въоръжен мъж уби 10 и рани други 11 в университет в Прага

Въоръжен мъж умъртви 10 души и рани тежко други 11 в университет в Прага в четвъртък, преди да бъде „ отстранен “, съгласно полицията и службите за незабавна помощ в Прага. Чешката полиция излезе с публично известие, че са се отзовали на сигнал за пукотевица в постройката на факултета по изкуствата на Карловия университет на площад Ян Палах, а по-късно посочи, че стрелецът е бил „ отстранен “. Службата за незабавна помощ в Прага заяви в обществената платформа X, че 11 души са били убити, в това число стрелецът, а 11 са тежко ранени, съобщи " Ройтерс ".

Петр Недома, шеф на изложба Рудолфинум в концертна зала против площад Палах, сподели за чешката телевизия, че е видял стрелеца. „ Видях младеж пред галерията, който държеше някакво оръжие в ръката си и стреля към моста Манес. Стреля вногократно, с няколко откоса “, сподели той.

Полицията отдели площада и региона до постройката, ситуирана в оживена част на града, където има известна улица, водеща туристите до Стария градски площад. Чешката телевизия онлайн сподели няколко коли за спешна помощ и полицейски коли към постройката. Свидетел показа, че слязъл с няколко души на трамвайната спирка до учебното заведение и внезапно се чула пукотевица.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР