Въоръжен мъж откри в транспортно депо в американския град Сан

...
Въоръжен мъж откри в транспортно депо в американския град Сан
Коментари Харесай

Поредна стрелба в САЩ, има жертви и ранени

Въоръжен мъж откри в транспортно хранилище в американския град Сан Хосе. При нападението има убити и ранени, само че техния брой към този момент не се прецизира, оповестиха от окръжното шерифство.
Заместник-шерифът в окръг Санта Клара Ръсел Дейвис сподели пред публицисти, че има голям брой ранени и доста починали, а стрелецът е мъртъв. Не мога да потвърдя точния брой на ранените и убитите, сподели Дейвис.
 Поредна кървава драма в Съединени американски щати Поредна кървава драма в Съединени американски щати
Поне трима души са убити в Уест Джеферсън, Охайо, оповестява ТАСС, базирайки се на телевизионния канал NBC, съобщи БГНЕС. В една от к...
Стрелбата е избухнала малко преди 7 ч. сутринта в обекта покрай основното летище на града. Нападателят към този момент не съставлява опасност, а обектът е евакуиран, написа в интернет кметът на Сан Хосе Сам Ликардо, представен от Нова телевизия.
Сан Хосе е град с към 1 милион поданици в сърцето на Силициевата котловина - световен център за софтуерни нововъведения и седалище на най-големите американски софтуерни компании. Местен клон на телевизия Ей Би Си заяви, че постройката не е със свободен достъп и не е ясно по какъв начин стрелецът е влезнал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР