Въоръжен мъж, крещящ Убийте ме, е открил огън на стълбите

...
Въоръжен мъж, крещящ Убийте ме, е открил огън на стълбите
Коментари Харесай

Мъж стреля пред катедрала в Ню Йорк и бе убит от полицията

Въоръжен мъж, фрапантен " Убийте ме ", е разкрил огън на стълбите пред катедралата " Свети Йоан Богослов " в Ню Йорк след коледен концерт на църковния хор в неделя следобяд. Мъжът е бил погубен от полицията, оповестиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Никой различен не е потърпевш при стрелбата, с помощта на бързата реакция на служителите на реда, намиращи се на мястото на случая, заяви на конференция в неделя комисар Дермот Ший от градската полиция в Ню Йорк.

Заподозреният, който не е разпознат, е бил прострелян в главата минимум един път. Той е бил закаран в болница, където е била открита гибелта му. Комисар Ший сподели, че служителите на реда са стреляли общо 15 пъти против обвинения.

Полицията е разкрила две полуавтоматични оръжия на мястото на случая и чанта, която наподобява е принадлежала на стрелеца. В нея са открити туба бензин, въже, тел, няколко ножа, Библия и лепенка.

Инцидентът стана малко преди 16,00 ч. локално време пред катедралата " Свети Йоан Богослов " в Манхатън, която е основната черква на Епископската епархия в Ню Йорк. Четиридесет и петминутният концерт таман завършил и хората почнали да се разотиват, когато се чули поредност изстрели. Около 200 души се наслаждавали на осъществяването на църковния хор, отбелязва Ройтерс.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР