Въоръжен мъж, който се опитал да проникне в офиса на

...
Въоръжен мъж, който се опитал да проникне в офиса на
Коментари Харесай

Нападателят срещу офиса на ФБР е бил смъртоносно ранен

Въоръжен мъж, който се опитал да проникне в офиса на ФБР в Синсинати, щата Охайо, е бил прострелян смъртоносно от полицията при опит да го залови , заяви CNN.

Според изказване на ФБР в Синсинати рано сутринта в четвъртък " въоръжен индивид се е опитал да влезе " в зоната за инспекция на гости в локалния офис на ФБР. След като алармата се задействала, той избягал с автомобил.

ФБР, пътният патрул на щата Охайо и локалните правоприлагащи органи се отзовават на случая и преследват обвинения в продължение на няколко часа. В последна сметка обвиненият спрял автомобила .

След като договарянията се провалили, чиновниците на реда се пробвали да задържат обвинения, само че той насочил оръжие към тях и бил смъртоносно ранен.
 Въоръжен нападна офис на ФБР в Синсинати
Въоръжен нападна офис на ФБР в Синсинати

Нападателят е съумял да избяга

Източник от федералните правоприлагащи органи съобщил на CNN, че се допуска, че обвиненият е бил въоръжен с револвер за забиване на пирони и автомат AR-15.

Мъжът е разпознат като Рики Шифър съгласно трима източници от федералните правоприлагащи органи на канала.

Според един от източниците ФБР изследва наличието на Шифър в обществените медии и дали той е имал връзки с екстремистки организации.

Друг източник от федералните правоприлагащи органи заяви пред CNN, че управляващите проверяват дали обвиненият е бил обвързван с някоя от групите, взели участие в нападението против Капитолия на 6 януари 2021 година, или може да е взел участие самичък.

Телевизионният канал отбелязва, че случаят е разследване от претърсването на имението на някогашния американски президент Доналд Тръмп в Мар-а-Лаго на 9 август, както и от многочислените закани против ФБР, които се появиха онлайн по-късно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР