Въоръжен мъж е застрелял осем души и е ранил най-малко

...
Въоръжен мъж е застрелял осем души и е ранил най-малко
Коментари Харесай

Въоръжен застреля 8 души в търговски център в Далас, щата Тексас

Въоръжен мъж е прострелял осем души и е ранил минимум още седем души пред многолюден търговски център северно от Далас, съобщи Ройтерс, като се базира на локалната полиция, съобщи Българска телеграфна агенция.

Стрелецът, за който управляващите настояват, че е работил самичък, е бил погубен от служител на реда, откакто разкрил огън пред търговски център в град Алън, Тексас, заяви на конференция началникът на локалната полиция.

На същата конференция началникът на пожарната работа в Алън съобщи, че неговите чиновници са откарали минимум девет жертви с огнестрелни рани към лечебни заведения в региона, като две от тях са умряли, три са в сериозно положение и други четири са постоянни.

Здравната работа, която ръководи 16 лечебни заведения в региона, съобщи, че в нейните травматологични центрове са били признати осем от ранените, които са на възраст от 5 до 61 години. Тя не посочи в какво положение са те.

На фрагменти от локални медии се вижда по какъв начин полицейски чиновници бързат да изведат хората от комерсиалния център, а коли на незабавната помощ са паркирани наоколо до входовете. По тротоарите пред комерсиалния център се вижда кръв и покрити с бели чаршафи тела.

" Органите на реда са на мястото на случая... Провежда се интензивно следствие. Моля, избягвайте региона до приемане на спомагателна информация ", написа в своя обява в " Туитър " локалното полицейско ръководство.

Губернаторът на щата Тексас Грег Абът назова стрелбата " неописуема покруса " и съобщи, че щатските управляващи са подготвени да предложат всякаква помощ, от която локалните управляващи биха имали потребност.

Град Алън, Тексас, е с население от към 100 000 души.

Масовите стрелби станаха нещо всекидневно в Съединени американски щати, като до момента през 2023 година те са минимум 198, показва АП.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР