Въоръжен мъж е задържал няколко служители във фабрика, принадлежаща на

...
Въоръжен мъж е задържал няколко служители във фабрика, принадлежаща на
Коментари Харесай

Въоръжен мъж взе за заложници служители на американска компания в Турция

Въоръжен мъж е задържал няколко чиновници във фабрика, принадлежаща на американската група Procter & Gamble (P&G) в Северозападна Турция, предадоха Франс прес и Ройтерс, като се позоваха на турски медии.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1497
Според частната осведомителна организация DHA мъжът е показал дейностите си като акт на наказание на израелските военни интервенции в линията Газа.

Неидентифицираният мъж е влезнал във фабриката в индустриалната зона на град Гебзе в окръг Коджаели към 15:00 ч. локално време, осведоми организация Демирьорен.

Турски медии оповестяват, че полицията е пристигнала на мястото и води договаряния с мъжа. Валията на Коджаели е на път към мястото, заяви турската телевизия НТВ.

Турските управляващи не са създали досега никакво изказване по отношение на случая.

Кадри, излъчени от локални медии, демонстрират полицейски коли, които блокират достъпа до фабриката на американския производител на артикули за бита и хигиената в Гебзе.

Турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва е един от най-критично настроените към Израел водачи от началото на войната сред Израел и радикалното палестинско придвижване " Хамас ", уточни Агенция Франс Прес. Ердоган осъди поддръжката на Съединени американски щати за Израел, определяйки Еврейската страна като " терористична " и " геноцидна ".

 

Призиви за протест на американски артикули се чуват необятно в Турция от началото на спора, означи организацията, представена от Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР