Въоръжен мъж е разбил с камиона си портата на дома

...
Въоръжен мъж е разбил с камиона си портата на дома
Коментари Харесай

Въоръжен мъж се разби с камион в портата на Джъстин Трюдо

Въоръжен мъж е разрушил с камиона си портата на дома на министър-председателя Джъстин Трюдо в Отава. Два часа по-късно е бил задържан. Полицията го разпознава като член на канадските въоръжени сили, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Кралската канадска конна полиция заяви, че Трюдо не е бил в Ридо хол по време на случая, станал през вчерашния ден в 6.30 ч. сутринта.

След като разрушил портата с транспортното средство, мъжът траял пешком на територията на Ридо хол, само че бързо бил арестуван от конен патрул.

Мъжът е бил арестуван в оранжерия в границите на имението, което се простира върху 88 акра гориста околност, и два часа по-късно бил задържан, без да бъдат основани проблеми.

Полицията не разгласи името на причинителя, който сега е подложен на разпит.

Канадската социална телевизия заяви, като се базира на източник, че мъжът е карал до Отава от централната провинция Манитоба, която е на 2000 километра разстояние в източна посока.

Джъстин Трюдо живее в комплекс, където живее и канадският военачалник губернатор Жули Пайет - представител на английската кралица, която е държавен глава на страната.

Трюдо, брачната половинка му и трите им деца живеят във вила в комплекса.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР