Въоръжен мъж е открил стрелба в университет в руския град

...
Въоръжен мъж е открил стрелба в университет в руския град
Коментари Харесай

Въоръжен влезе в университет в Перм и уби 8 души

 Въоръжен мъж е разкрил пукотевица в университет в съветския град Перм. Убити са 8 души, а минимум 10 са ранени, съобщава Радио Свобода. Около 11.00 часа в понеделник мъж с военна униформа и автомат в ръцете е разкрил пукотевица в университетския комплекс. След това е влезнал в осми корпус на висшето образователно заведение.

В обществените мрежи се популяризират фрагменти, които демонстрират по какъв начин хора скачат от прозорците на постройката, с цел да се спасят. Разпространява се и апел към останалите в постройката - да се скрият и да останат вътре.

Министерството на вътрешните работи удостовери, че стрелецът е арестуван. Установена е неговата идентичност - той е студент от университета. При задържането си той е оказал опозиция и е бил ранен.

Някои медии оповестиха, че той е бил погубен. По-късно и управляващите потвърдиха за гибелта му, която е настъпила вследствие на раняването му с огнестрелно оръжие.

Губернаторът на Пермския край Дмитрий Махонин е представен да споделя, че е премахнат " един от нападателите ". Все още не е доказано дали нападателят не е бил самичък.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР