Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува

...
Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува
Коментари Харесай

Предозиране: Кралев получи коледен подарък от гимнастичките

Въображението на читателя постоянно се оказва оскъдно, с цел да разтълкува посланията на ръководещите, партиите, държавните институции или пиари. Рубриката на " Дневник " " Предозиране " стартира със събиране на парадоксите на посланията на ръководещите, партиите, държавните институции или техните пиари в хода на предизборната акция през 2014 година, само че продължава и по-късно с нови сюжети, в това число и отвън политиката.

Спортният министър Красен Кралев получи коледен подарък от националния тим по художествена гимнастика.

Състезателките, треньорите и президентът на федерацията (БФХГ) Илиана Раева посетиха Кралев, с цел да му подарят коледна кошница и да му пожелаят радостни празници и сполучлива 2018 година, разгласи министерството на формалния си уебсайт.

" Искаме да ви благодарим за всичко, което вършиме за нас. Вашата поддръжка е доста значима и ние я усещаме ", съобщи най-хубавата българска гимнастичка в самостоятелните дисциплини Невяна Владинова.

Кралев на собствен ред благодари на състезателките за триумфите, които реализират в името на България. " Хората чакат доста от вас, което от време на време тежи, само че това е, тъй като доста ви обичат. Бъдете здрави и аз съм уверен, че следващата година ще зарадвате българската аудитория по време на международното състезание, на което сме домакини ", сподели министърът.

Помощник-треньорът на националния ни отбор Михаела Маевска връчи на министъра приветствен адрес от името на Илиана Раева. По време на срещата президентът на федерацията по художествена гимнастика предложения Кралев да се запознае персонално с новите съчетания на тима през януари. Предстои композициите да бъдат показани и обществено през февруари.

В кабинета на Кралев с изключение на Раева, Маевска и Владинова участваха още гимнастичките от ансамбъла - Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Елена Бинева и Теодора Александрова, старши треньорът на отбора Весела Димитрова, състезателките в самостоятелните дисциплини Катрин Тасева, Ерика Зафирова, Боряна Калейн и Петя Борисова, както и основният управител на самостоятелното направление Бранимира Марко.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР