Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува

...
Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува
Коментари Харесай

Предозиране: Сидеров пак извади репертоара със скандала по избори

Въображението на читателя постоянно се оказва оскъдно, с цел да разтълкува посланията на ръководещите, партиите, държавните институции, частни сдружения или пиари. Рубриката на " Дневник " " Предозиране " стартира със събиране на парадоксите на посланията в хода на предизборната акция през 2014 година, само че продължава и по-късно с нови сюжети.

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров съумя да сътвори сериозен скандал по време на присъединяване си в предаването " Референдум ", поради който се наложи даже намесата на двама служители на реда, облечени с якета на жандармерията. След траял над 20 минути спор с ръководителя на националния избирателен щаб на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов Сидеров беше заставен да напусне студиото след малко спиране на предаването.

Изданието на " Референдум " беше отдадено на локалните избори, като в него участваха още представители на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Воля и НФСБ. Още през цялото време Сидеров и Юлиан Ангелов започнаха вербален спор, в който водачът на " Атака " на няколко пъти сподели, че претендентът за кмет на София на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки е " гей, който би трябвало да оглави гей парада ". Той атакува и представителя на Движение за права и свободи Халил Летифов.

" Геят Джамбазки вие го направихте евродепутат. Движение за права и свободи ръководи страната през Вътрешна македонска революционна организация и водачът ѝ Красимир Каракачанов ", сподели Сидеров.

Ангелов също се включи в изрече на съперника си, като съобщи, че Сидеров е в неадекавтно положение.

" Воленчо, хвани се мъжки. Изтече ти времето и в предаването и в политиката. Вашата истина е жълт вестник, господин Сидеров. Вие сте жълт вестник ", сподели от своя страна Ангелов.

В последна сметка микрофонът на Сидеров беше спрян, след което той самичък си го смъкна. При молбата на водещата Добрина Чешмеджиева да остави събеседниците си да се изкажат водачът на " Атака " разгласи, че му се постанова цензура. " Кой ви сподели, че би трябвало да си потегли? Началството ли? Как си мислите, че ще ме изгоните ", попита Сидеров.

 Предозиране: Сидеров отново извади репертоара със абсурда по избори
© Дневник

" Отидете на клекшопа, господин Сидеров, и всичко ще се оправи ", добави Юлиан Ангелов, с което напомни сходни изяви на водача на " Атака ", които постоянно са по време на предизборна акция. През октовмри 2015 година, малко преди локалните избори, Сидеров се замеси в случай с служители на реда в центъра на София. Тогава той подвигна скандал на продавачка в клек шоп - така наречен магазинче в мазе - на бул. Г. С. Раковски, покрай НАТФИЗ и разгласи, че в магазина се продават опиати.

Две седмици по-късно Сидеров нахлу в постройката на Националната академия за театрално и кино изкуство (НАТФИЗ). При извеждането му служителите на реда с тъга го изолираха от хората, които желаеха да се саморазправят с него. В паниката мъж съумя да му нанесе удар с пестник в главата, като това докара до кръв от едната му скула.

Преди да напусне предаването непринудено, Юлиан Англеов разгласи, че Сидеров е пристигнал от кръчмата, с цел да се забавлява.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (152)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР