Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува

...
Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува
Коментари Харесай

Предозиране: Кралев благодари на Борислав Михайлов за "невероятните емоции" срещу Швеция

Въображението на читателя постоянно се оказва оскъдно, с цел да разтълкува посланията на ръководещите, партиите, държавните институции или пиари. Рубриката на " Дневник " " Предозиране " стартира със събиране на парадоксите на посланията на ръководещите, партиите, държавните институции или техните пиари в хода на предизборната акция през 2014 година, само че продължава и по-късно с нови сюжети, в това число и отвън политиката.

Спортният министър Красен Кралев изрече специфични благодарности към президента на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов за успеха против Швеция (3:2).

В четвъртък националния тим реализира първи триумф против скандинавците от 50 години насам и резервира очаквания за присъединяване в баражите за международното състезание в Русия през 2018 година

" Благодарим на отбора за сърцатата игра. Само по този начин публиката ще се върне на стадиона. Благодарим на Боби Михайлов и Петър Хубчев за невероятните страсти ", написа Кралев в профила си във " Facebook ".

Според него към този момент " започваме да имаме тим ". " Отдавна националният ни футболен отбор не ни беше карал да се усещаме толкоз горди от тяхно показване. Браво, момчета ", продължи коментара си спортният министър.

Кралев регистрира, че сега в българския футбол се случва " нещо хубаво ". " Биеш Холандия, побеждаваш и Швеция за първи път от 50 години, юношите се класират на финали на Европейско състезание ", бяха доводите на министъра за тази оценка.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР