Ваня Янакиева, обвинена, че е изхвърлила детето си от колата,

...
Ваня Янакиева, обвинена, че е изхвърлила детето си от колата,
Коментари Харесай

Майката, обвинена, че е изхвърлила детето си от колата: Бившият ми иска да ми вземе децата

Ваня Янакиева, упрекната, че е изхвърлила детето си от колата, твърди, че в никакъв случай не е упражнявала принуждение и че сигналът е подаден съзнателно за някогашният ѝ брачен партньор да вземе децата.

8-годишното момче е с лека телесна щета.

„ На 29 юли с моя другарка и двете деца тръгнахме към Лозенец, с цел да отидем на детската площадка там. В колата Божидар, по-голямото дете, непрестанно тормозеше дребното. Изрита го в корема, детето изпищя и спряхме колата. Заобиколих, изкарах детето на открито и застанахме отвътре на банкета. Бях на разстояние към метър от детето, помолих го да се успокои, да ми изясни за какво се постанова да рита и удря дребното дете и му споделих да се извини. Нито съм докосвала детето, нито нищо “, това описа Ваня Янакиева пред БТВ.

По думите ѝ пред тяхната кола е спрял различен автомобил, от който е излязъл племенникът на някогашния ѝ брачен партньор и почнал да се кара с нея.

„ Племенникът му подаде сигнал и някогашният ми брачен партньор пое нещата нататък, с цел да ме отстранят от града и да вземе децата. Това беше задачата “, добавя дамата.

Районният съд в Царево остави в ареста Ваня Янакиева, само че мярката бе обжалвана. На втора инстанция Окръжният съд в Бургас постанови мярка „ подписка “ по отношение на дамата и я освободи от ареста. Според претекстовете на съда информацията, че има редовно принуждение е пресилена и няма заплаха обвинената да се укрие.

От отбраната на обвинената стана ясно, че тя води две каузи против някогашния си брачен партньор Деян Георгиев.

„ Едното дело е за домашно принуждение над децата, осъществено от бащата, който по данни на децата е блудствал с тях. Другото делото бе заведено преди към месец за това, че някогашният брачен партньор на Ваня редовно я следи, върви след нея. Когато излиза от вкъщи си, той е пред входната ѝ врата “, сподели юрист Недялка Божилова.

Ваня е сезирала прокуратурата, полицията и обществените. В момента децата се намират при бащата.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР