Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката

...
Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката
Коментари Харесай

Младото гадже заряза Ваня Щерева

Ваня Щерева разкри в изявление пред Нова телевизия, че връзката й с младото гадже е завършила навръх Нова година и я назова „ поп фолк обич “ . Hotnews.bg напомня, че певицата от години излиза с загадъчен мъж, който настойчиво пазеше от хорското любознание. Миналата година въпреки всичко стана ясно, че това е футболистът Борислав, която е набор на дъщерята на Щерева и е с 25 години по-млад от нея.

През лятото на 2020 година двамата даже бяха набедени, че са се оженили, само че Щерева опроверга лъжата. Сега излиза наяве, че тази обич към този момент е зад тила й. "Радвам се, че беше, доста уроци научих, още повече се веселя, че завърши и съм безпределно признателна на него, че взе това решение. Аз тръшнах една врата и го оставих да си мисли, че той е поставил края. Оттогава животът ми към този момент няколко месеца цъфти. Това беше една поп фолк обич. Подобно нещо не ми се беше случвало ".

"На 3 януари си потеглих от него. Невероятна обстановка. Стоя, аз съм там, приказваме си - хубаво е, прелестно ни е - и по едно време той реши да звънне на еди кой си. Викам му: "Искаш да излизаш ли, с приятелите ли отново? " От другата страна на слушалката слушам, че го питат какво прави, като доста добре знаят, че съм там, а той отвръща: "Нищо, седнал съм тук и се чудя к'во да върша ". Преспах вечерта, тъй като нямах превоз и на сутринта взех решение какво да направя ", описа Щерева за раздялата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР